sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Mitä kertoisin kolme vuotta nuoremmalle itselleni?

Viimeistä syyslomapäivää viedään! Viikko meni aivan uskomattoman nopeasti ja huomenna on aika palata takaisin kouluun Vierumäelle. Paljon on hommia tiedossa tuleville viikoille heti huomisesta aamusta lähtien, sillä tapahtuma, jota kouluprojektina järjestän, lähestyy päiväpäivältä! Tämän päivän aion kuitenkin olla vielä lomamoodissa, illalla sitten ajatukset kohti opiskelua.

Törmäsin super ihanassa Aamukahvilla-blogissa postaukseen, joka herätti minut ajattelemaan: Mitä kertoisin kolme vuotta nuoremmalle itselleni? Pysähdyin jo otsikon nähdessäni, mikä vuosi silloin oli? Mitä silloin tein ja missä asuin? 

Niin, silloin oli syksy 2014. Olin juuri täyttänyt 20. Itse asiassa istuin syntymäpäiväni lentokoneessa, olin menossa matkaoppaaksi Gran Canarialle. Olin samana syksynä valmistunut Päivölän matkaopaskoulusta ulkomaan matkaoppaaksi. Olin asunut jo 3 eri maassa ja 4 vuotta poissa kotoa.



Mitä kertoisin kolme vuotta nuoremmalle itseleni?

Luotat jo hyvin itseesi ja siihen, että pärjäät missä vain. Mutta usko myös siihen, että kaikki tulee menemään juuri niin kuin pitääkin, vaikka aina ei siltä näytä.

Palaat talvella hetkeksi Suomeen. Älä huoli, tulet vielä olemaan onnellinen siitä.

Pidä huolta itsestäsi, älä ota asioita liian vakavasti.

Maailma on avoin, voit mennä minne haluat. Mutta muista, että myös kotona on hyvä olla.

Kyseenalaista rohkeasti asioita, joita pidät totuuksina, mutta myös niitä, joita muut pitävät totuuksina. Luo oma näkemyksesi.

Tulet saavuttamaan unelmiasi. Älä hautaa niitä siksi, että ne tuntuvat epätodennäköisiltä.

Rauhoitu välillä.

Sinä riität.

Missä sinä olit kolme vuotta sitten? Entä mitä sanoisit silloiselle itsellesi?

-Elina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti